Bestway Zwembad Vendavel frame Pro Max rond 488 x 122.

 599,00

Bestway Zwembad Vendavel frame Pro Max set rond 488 x 122 zijn super sterke ronde frame zwembaden. Het gepatenteerde roestbestendige frame is opgebouwd uit ovale buizen wat de baden nog steviger maakt. De baden zijn grijs van kleur en hebben aan de binnenzijde een mooie mozaïek print. Alle baden in de serie worden geleverd met een filterpomp, grondkleed, cover en een ladder. Mooie complete sets voor zomers lang zwemplezier.

  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)
  • Product specificatie

Beschrijving

Bestway Zwembad Vendavel frame Pro Max set rond 488 x 122.

De baden uit de serie Vendavel zijn super sterke ronde frame zwembaden. Het gepatenteerde roestbestendige frame is opgebouwd uit ovale buizen wat de baden nog steviger maakt. De baden zijn grijs van kleur en hebben aan de binnenzijde een mooie mozaïek print. Alle baden in de serie worden geleverd met een filterpomp, grondkleed, cover en een ladder. Mooie complete sets voor zomers lang zwemplezier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bestway Zwembad Vendavel frame Pro Max rond 488 x 122.” te beoordelen

Rond 488 x 122 stalen frame zwembad in supersterke uitvoering in de kleur grijs. Conform EN16582 en EN16713. Nieuw, gepatenteerd stalen frame en met verrassende mozaïek liner. Gemakkelijk te installeren. Van duurzaam Tritech materiaal, bestand tegen UV stralen en chloor. Getest op gewicht en druk van grote hoeveelheden water.

Complete set inclusief:

grondkleed,

cover, trap,

12 V. cartridgefilter van 5,6 m³/u.

Watercapaciteit (90%): 19480 ltr.

Afmeting: 488 x 122 cm.